FRISSÍTVE – Elvágták egy 48 éves nő torkát Szatmárnémetiben - a bejelentőt gyanúsítják gyilkossággal

FRISSÍTVE: Gyilkosság történt szombat délután Szatmárnémetiben, a 14-es lakótelep Prahova sétányának egyik lakásában. Egy lakásfelújítással foglalkozó férfi talált rá 18 óra körül megbízójára holtan, átvágott torokkal a harmadik emeleti lakásban. FRISSÍTÉS: A bejelentőt gyanúsítják, előzetes letartóztatásba helyezték. 

 

A nyomozók a helyszíni kihallgatások során megtudták: 17.20 körül furcsa zajok, hangos veszekedés hallatszott a lakásból.

Illusztráció: Pexels

Az áldozatot egyébként 48 évesen érte utol a halál, a rendőrségi ügyekben mindig jól informált Presasm.ro szerint a nő pszichológusként dolgozott és egy ideje a Szatmár Megyei Kórház pszichiátriai osztályán is munkát vállalt.

Szombaton késő délután a rendőrök őrizetbe vettek egy férfit a gyilkosság helyszínének a közelében, de mint kiderült, őt nem a gyilkossággal hozták összefüggésbe.

Az ügyben a rendőrségi nyomozás folytatódik.

A bejelentőt gyanúsítják

Őrizetbe vettek egy 40 év körüli férfit a szatmári nő meggyilkolása kapcsán. Mint kiderült, épp a gyilkosságot bejelentőt gyanúsítják a szörnyű tett elkövetésével.

A gyanúsított és felesége közeli baráti kapcsolatot ápoltak az áldozattal, gyakran felkeresték egymást, a férfi pedig az áldozat lakásának felújításában segédkezett. Viszont a férfi már a bűncselekmény bejelentését követően gyanússá vált a rendőröknek. Ugyanis azzal az indokkal hatolt be – felesége kíséretében – a lakásba, miszerint az áldozat egész nap nem válaszolt telefonhívásaikra. Ezt a szomszédok által elmondottak cáfolják, hiszen mivel még 17.20 környékén hallották a nő hangját kiszűrődni a lakásból, akkor még biztos életben volt.

A gyilkossággal gyanúsított férfi a helyszínre érkező rendőröknek eljátszotta, mennyire sokkolták a látottak, ám a kihallgatás közben több ponton ellentmondásba keveredett önmagával, a körülményekről pedig gyanúsan sokat tudott. A kihallgatás egy pontján azonban megtört és bevallotta tettét – írja a Presasm.ro

A gyilkosság indítéka egyelőre nem ismert, viszont elképzelhető, hogy épp a lakásfelújítás kapcsán – annak ára miatt - keveredtek vitába.

Kérdés az is, hogy a gyilkosság elkövetésével gyanúsított férfi felesége tudott-e a gyilkosságról. Erre a további kihallgatások és nyomozás ad majd választ.

A férfit 24 órás előzetes letartóztatásba helyezték.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?