Beoltatta magát Kelemen Hunor miniszterelnök-helyettes

 

FRISSÍTVE - Megkapta szerdán a koronavírus elleni vakcinát Kelemen Hunor miniszterelnök-helyettes. Az RMDSZ elnöke arra biztatta az időseket, a krónikus betegeket és a kulcsfontosságú ágazatokban dolgozó személyeket, hogy regisztráljanak és oltassák be magukat.

„Ma éltem a lehetőséggel, és beoltattam magam. Az oltás mindössze pár percünkbe kerül, ugyanakkor a leghatékonyabb módja annak, hogy újra biztonságban tudhassuk magunkat és szeretteinket, hogy visszatérjen az élet a normális kerékvágásba” – írta Facebook-oldalán a politikus.

Kelemen Hunor emlékeztetett, hogy az RMDSZ elkötelezett az oltáskampány mellett, amit minden lehetséges eszközével népszerűsíteni fog a magyar közösség tagjainak körében.

???????? ???????? ↓ Ma éltem a lehetőséggel, és beoltattam magam. Az oltás mindössze pár percünkbe kerül, ugyanakkor a...

Közzétette: Kelemen Hunor – 2021. január 20., szerda

„A járványt csak úgy tudjuk legyőzni, ha összefogunk. 2020 a bizonytalanság és a félelem éve volt, 2021 legyen a remény és a lehetőség éve! Most legyünk felelősek magunkért, egymásért, győzzük le a járványt!” – olvasható a bejegyzésben.

FRISSÍTÉS - Kelemen Hunor mellett beoltatta magát szerda reggel a másik kormányfőhelyettes, Dan Barna is, valamint Lucian Bode belügyminiszter, Alexandru Nazare pénzügyminiszter, Nicolae Ciucă védelmi miniszter, valamint Stelian Ion igazságügyi miniszter.
16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
A kormány hat tagja a fővárosi Carol Davila katonai kórházban kapta meg a vakcina első adagját. A COVID-19 elleni oltáskampány második szakasza pénteken kezdődött. Klaus Iohannis államfő még aznap nyilvánosan beoltatta magát.

Kapcsolódók

banner_33n1iUxf_maltai-970x250.gif
banner_jpL2NADm_maltai-300x250.gif

Kimaradt?