Már egy éve egyedülálló anya Dancs Annamari

Megviselte a válás a sepsiszentgyörgyi származású Dancs Annamarit, akinek az elmúlt egy év alatt hozzá kellett szoknia ahhoz, hogy egyedülálló anya.

Már egy éve annak, hogy a sepsiszentgyörgyi születésű Dancs Annamarit elhagyta el férje, Kerényi Miklós Máté. Közös gyerekük, Ádám akkor még csak négy hónapos volt. A budapesti Operettszínház színésznőjét megviselte a válás, de mostanra megszokta, hogy milyen egyedülálló anyának lenni. 

A Borsnak az olaszországi Triesztben adott interjút. „Túl vagyok egy nehéz időszakon és új életet kezdtem. Hozzá kellett szoknom az új helyzethez, az egyedülálló anyasághoz.Hazudnék, ha ez nem járna hatalmas küzdelemmel,de amikor ránézek a kisfiamra, Ádámra, akkor rájövök: minden percét nagyon élvezem” – mondta.  

Dancs Annamari azt is hozzátette, hogy a Sepsiszentgyörgyön elő szülei nagyon sokat segítettek neki a nehéz időszak átvészelésében. „Nagyon szerencsés ember vagyok, a szüleim nagyon sokat segítettek, akik maguk is rettenetes erős emberek, megedzette őket az élet. Úgy érzem, szerencsés vagyok, és a jóisten figyel rám”.

Dancs Annamari sokat utazik külföldre a fellépések miatt, és ha csak teheti, kisfiát is magával viszi. „Már most nagyon látszik rajta, hogy érdeklődik a színház iránt, de messzemenő következtetéseket nem akarok levonni. Idén több külföldi fellépésünk is lesz a színházzal, lehet egy-kettőre elviszem magammal. Amikor nem tudom, akkor a szüleim fognak rá vigyázni” - tette hozzá.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?