Szerelmespárt alakít a válófélben lévő Dancs Annamari a férjével

Szerelmespárt kell alakítania a Csárdáskirálynőben a válófélben lévő Dancs Annamarinak a férjével, Kerényi Miklós Mátéval.

Az Operettszínházból származó források szerint azonban az előadóművész házaspár színpadi teljesítményét nem befolyásolják a közöttük lévő feszültségek. „El lehet képzelni, micsoda lelki terhet jelentett ez mindkettejük számára, de rendkívül profin megoldották" - jelentette ki az Operettszínház egyik munkatársa a Story Magazinnak.

Feszültségforrás pedig bőven akad, ugyanis a magazin értesülése szerint várhatóan hosszú lesz Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté válópere, a békéltető tárgyalás egyelőre nem járt eredménnyel. A válás szükségességében és az anyagi javak elosztásában nincs köztük vita, a közös gyermek nevelése kapcsán azonban igen.

„Mivel mindketten nagyon szeretik a kisfiukat, szeretnének minél több időt vele tölteni, ez pedig feszültséget szül. A férj elköltözött a családtól, édesapaként viszont igyekszik helytállni, és természetesen Annamari is ragaszkodik a gyerekhez" - mondta a felekhez közelálló munkatárs.

banner_fqCTjirk_Double Rise 3oo.jpg
banner_slFPWcPP_WhatsApp Image 2021-07-23 at 15.48.23 79o.jpg

Kapcsolódók

banner_X7Nd4jXU_Maszol-970x250.gif
banner_IeXAwzKh_Maszol-300x250.gif

Kimaradt?