Avicii megjósolta saját halálát

Többször jelezte menedzsmentjének a tragikus hirtelenséggel elhunyt Avicii, hogy kezd túl sok lenni az állandó hajtás, és úgy érzi, baj lehet belőle - írja a Mirror.

Nemrég kiszivárgott dokumentumok szerint a svéd híresség korábban az s kijelentette: ha továbbra is ennyit kell dolgoznia, bele fog halni. A hírek szerint a panaszokat a menedzsmentje elengedte a füle mellett, és további koncerteket szerveztek.

A lemezlovas 2016-ban maga jelentette be, hogy már nem tud annyit vállalni, mint korábban, pihenésre van szüksége. Addigra ugyanis súlyossá vált alkoholproblémája, és már az idegei sem voltak rendben. "Megmondtam nekik, hogy nem fogok többet játszani" – mondta egy 2016-os róla szóló dokumentumfilmben. Akkor 8 év alatt 813 koncerten volt túl, ami teljesen kikészítette a fiatalt dj-t.

"Megmondtam nekik, hogy így meg fogok halni. Annyiszor elmondtam. Koncertekről hallani sem akartam" – mondta el a filmben.

Avicii múlt hét pénteken hunyt el, Omanban egy hotelben találtak rá a holttestére. Az esettel kapcsolatban a hatóságok az idegenkezűséget kizárták.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?