Trump fel akart vinni egy magyar modellt a hotelszobájába Moszkvában

Sarka Kata lehet az a magyar nő, aki a CNN által közzétett jelentés szerint Donald Trump megválasztott amerikai elnök fel akart vinni a hotelszobájába 2013-ban Moszkvában – írják magyarországi portálok.

A 444 talált rá arra a videóra, amin Kasza Tibor tévéműsorában mesél arról a magyar modell tavaly májusban, hogy az amerikai mágnás fel akarta őt szedni pár éve az orosz fővárosban.

„Oroszországban voltunk a Miss Universe döntőjén, és odajött hozzám egy férfi, így elkapta a kezemet. Egy ilyen testőrcsokor közepén állt, elkapta a kezem, odahúzott magához, és kérdezte, hogy “ki vagy te?”, kérdezte angolul. (…) És odaadta a névjegykártyáját a privát számával, és elmondta, hogy melyik szállodában hányas szobában lakik – és őt úgy hívják, hogy Donald Trump” – mesélte Sarka Kata.

Sarka később a Blikknek is mesélt arról, hogy a mágnás fel akarta vinni a szobájába. Mindez a Miss Universe döntője utáni bulin történt, Sarkának még Trump névjegye is megvan. A magyar modellel akkor ott volt Hajdú Péter, a férje is, így nem is vette komolyan Trump akcióját, aki viszont felesége nélkül ment el.

A megválasztott amerikai elnök egy brit titkosügynök szerint Oroszországon szexpartikon vett részt régebben. Trump mindent kategorikusan tagadott – arra viszont van egy konkrét állítás, hogy 2013-ban Moszkvában fel akart vinni egy magyar nőt a szobájába – írta az Index.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?