Mi történt 2013-ban a moszkvai Ritz Carlton Hotel elnöki lakosztályában?

Négy Twitter-bejegyzést is közzétett szerdán délután kevesebb mint egy óra leforgása alatt Donald Trump megválasztott elnök azzal a kompromittáló anyaggal kapcsolatban, amelyet a Buzzfeed portál osztott meg.

Mint korábban beszámoltunk róla, Oroszországnak kompromittáló személyes és pénzügyi információi lehetnek Donald Trump megválasztott amerikai elnökről. Moszkva szerdán tagadta mindezt.

New York-i idő szerint kevéssel negyed 8 előtt ezt írta Twitter-falára Donald Trump:

„Oroszország épp most erősítette meg, hogy a politikai ellenfeleim által megrendelt jelentés TELJES EGÉSZÉBEN KITALÁCIÓ, ABSZOLÚT NONSZENSZ. Nagyon igazságtalan!

Tizennyolc perccel később az amerikai mogul újabb Twitter-bejegyzéssel jelentkezett:

„Oroszország soha nem próbált befolyásolni engem. SEMMI KÖZÖM OROSZORSZÁGHOZ - SE ÜZLET, SE HITEL, SE SEMMI!

Alig tizenhárom perccel később ismét jelentkezett a világhálón a megválasztott amerikai elnök:

„Könnyűszerre megnyerem a választást, a 'mozgalmunk' eléri célját és most aljas ellenfeleim ÁLHÍREKKEL sározzák be győzelmünket. Siralmas ország!

A legütősebb bejegyzést a végére hagyta Donald Trump, kevéssel háromnegyed 8 után, valószínűleg a reggelizőasztalnál küldte fel a világhálóra ezt:

„A hírszerző szolgálatoknak nem lett volna szabad hagyni, hogy ez az álhír 'kicsorogjon'. Még egyet rúgtak belém. Talán a náci Németországban élünk?”

Ez utóbbi bejegyzésében humorérzékről is tanúságot tesz a megválasztott amerikai elnök a 'leak' (szívárog, csorog - szerk. megj.) ige használatával. Ugyanis a kiszívárogtatott 35 oldalas anyagnak egyik legpikánsabb beszámolója szerint Donald Trump 2013-ban egy moszkvai látogatása alkalmával kibérelte a helyi Ritz Carlton szálloda elnöki lakosztályát, amelyben korábban az Obama-házaspár is megszállt. Orosz prostituáltakat vitt fel a hálószobába, akiktől perverz szolgáltatásokat kért, többek között az angol szlengben 'golden showerként' elhíresült levizelést.

A Buzzfeed által megszerzett jelentés szerint az orosz hírszerző szolgálat (FSB) bekamerázta az egész hotelt és nem kizárt, hogy felvétele van a perverz esetről. 

A Penthouse erotikus lap máris jelezte, hogy kész 1 millió dollárt fizetni a felvételért.

Reince Priebus, Trump leendő kabinetfőnöke az NBC hírcsatorna Today című műsorában kijelentette: soha nem történt meg az az „obszcén mocsok”, amellyel Trumpot vádolják.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?