A Kremlnek nem tetszik Trump új kampányvideója

„Démonizálják Oroszországot”- véli Donald Trump, republikánus elnökjelölt-aspiráns új kampányvideójáról a Kreml, amiben a cselgáncsozó Vlagyimir Putyin, mint az Egyesült Államok legkeményebb ellenfele jelenik meg.

„Amikor a legkeményebb ellenfeleinkkel kell szembe néznünk” – ezzel a szöveggel indul a kampányvideó, majd feltűnik a cselgáncsdobást bemutató Vlagyimir Putyin. Bár azt nem tudni, hogy az orosz elnök látta-e már a videót, de az biztos, hogy a Kreml hozzáállása negatív. „Nyílt titok számunkra, hogy Oroszország démonizálása kötelező jellegű az amerikai választási kampányban” - mondta Dimitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő.

A 20 másodperces kampányvideóban Putyin mellett a másik „legkeményebb ellenfél”, az Iszlám Állam maszkos dzsihádistája jelenik meg, majd a demokraták „válaszaként” az ugató Hillary Clinton. A rövid videó Putyin nevetésével folytatódik és azzal a szöveggel zárul, hogy „Nem kell, hogy csattanósak legyünk", majd feltűnik Donald Trump jelmondata: „Tegyük Amerikát újra naggyá!”.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?