Életével fizetett a féltékeny élettársának megbocsátó kétgyermekes lányanya

Életével fizetett a Máramaros megyei Felsővisón az a 18 éves, kétgyermekes lányanya, aki két nappal korábban - meghatódva 24 éves élettársa könnyeitől - visszavonta távoltartási kérését - írja az observatornews.ro című portál.

A Máramaros megyei Felsővisó nyugalmát borzalmas gyilkosság rázta meg szombaton, amelynek áldozata egy 18 éves, 2 gyermekes leányanya volt. Bianca két nappal korábban vonta vissza azt a távoltartási kérését, amelyet erőszakoskodó élettársa ellen kért. A lányt meghatotta, hogy gyerekei apja könnyre fakadt a bíróságon és ismét összeköltözött vele. 

Szombaton elmentek együtt vásárolni, majd útban hazafelé a férfi azzal csalogatta ki a városból, hogy látogassák meg a majort, szeretne venni a gyerekeknek darab sajtot. Taxist fogadtak, aki egy elhagyatott helyen hagyta őket. 

 

 

Bianca holttestét pár órával később találta meg egy juhpásztor egy elhagyatott házban. Az áldozat testén ütésnyomok voltak, kezei pedig össze voltak kötözve. 

A jurnalmm.ro helyi portál szerint a feltételezett gyilkosság elkövetése után a férfi felhívta telefonon Bianca szüleit, akiket arra kért, hogy vigyázzanak a gyerekekre, mert az anyjuk már nem fog visszatérni, majd a saját szüleit arról értesítette, hogy öngyilkos lesz. Ez utóbbiak segítséget kértek az 112-es segélyhívó számon, így egy SMURD rohammentő egység még időben megérkezett a helyszínre és megmentette a magát felakasztó férfi életét.

 

A tragédia két szereplője négy évvel ezelőtt ismerkedett meg, amikor Bianca még csak 14 éves volt. Egy évvel később életre hozott egy kislányt, majd tavaly egy kisfiút. 

Bogdan Gabor Máramaros megyei főügyész-helyettes bejelentette, emberölés vádjával indítanak eljárást a férfi ellen. Hozzátette: az első információk szerint a férfi féltékenységi rohamát alkoholfogyasztás is növelte. Az elkövetőt beutalták a máramarosszigeti pszichiátriára, ahol vizsgálatnak vetik alá.

Az árván maradt gyerekeket pedig az édesanya szülei vették magukhoz.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?