Arad megye: élőben közvetítették Facebookon egy lány megkéselését

Berontott egy házibuli helyszínére, és megkéselte a volt barátnőjét és a lány testvérét péntek hajnalban egy Arad megyei fiatalember. Az ijesztő jeleneteket élőben közvetítette Facebookon a mulatság egyik résztvevője.

A hírtelevíziók beszámolói szerint a késelés az Nadab nevű faluban történt. A szomszédos településen, Varsándon lakó 32 éves fiatalember az otthonából követte a házibuli élő közvetítését a Facebookon, és felfedezte, hogy a volt barátnője, akivel csak néhány napja szakítottak, egy idegen férfivel táncol. Kést ragadott, és elindult a Nadabra, a mulatság helyszínére.

A féltékeny fiatalember se szó, se beszéd berontott a táncolók közé, megkéselte a 22 éves volt barátnőjét és a lány segítségére siető 24 éves bátyját, majd hazament. A rendőrök az otthonában fogták el. Ám mielőtt a kezén kattant volna a bilincs, a fiatalember öngyilkosságot próbált elkövetni ugyanazzal a késsel, amelyikkel a lányt és a bátyját is megsebesítette.

Jelenleg a támadót és a két áldozatát is egy aradi kórházban kezelik. A lány sebe súlyos, de nem életveszélyes, a két férfi állapota azonban válságos.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?