Életével fizetett a barátnőjét védő román prostituált

Életével fizetett az a 38 éves, prosituáltként Németországban dolgozó román nő, aki a volt élettársa által megtámadott barátnője védelmére sietett.

A késes támadás, amelyről a Bild című német bulvárlapban olvastunk, a Duisburg melletti Moers egyik bordélyházában történt.

A két nő prostituáltként dolgozott a Moulin Rouge nevű bordélyházban. Egyikük volt élettársa, egy 46 éves, ugyancsak román álampolgárságú férfinek sikerül egy késsel átjutnia a biztonsági ellenőrzésen és a 31 éves nőre támadt. Kolleganője, egy 38 éves, szintén román hölgy a védelmére sietett, így a férfi őt is többször megszúrta. A két nőnek sikerült kimenekülnie a lokálból és egy közeli pizzázóban várták meg a mentősöket.

A német orvosoknak nem sikerült megmenteniük az önfeláldozó 38 éves nő életét, aki kevéssel a kórházba szállítás után elhunyt. 31 éves barátnője is kritikus állapotban van. 

A támadó elmenekült a késelés helyszínéről, ám kevéssel az eset után a német rendőrségnek sikerült nyomára bukkannia és letartóztatták. 

Kapcsolódók

Kimaradt?