Fej fej mellett tör újabb magasságokba a két legkövetettebb YouTube-csatorna

Régóta folyik a harc a svéd PewDiePie és az indiai T-Series között a legtöbb feliratkozóval rendelkező  YouTube-csatorna címéért.

Subscribe to PewDiePie! - az elmúlt hónapokban ettől a mondattól zengett az internet, rajongók százezrei kampányoltak kedvenc videósuk, Felix Kjellberg, ismertebb nevén PewDiePie mellett. A svéd videós évek óta a legtöbb feliratkozóval rendelkező YouTube csatornájával büszkélkedhet, egy ideje azonban konkurensre talált: az indiai T-Series csatorna feliratkozóinak száma rohamosan kezdett nőni.

Felix ezt nem hagyta szó nélkül, azzal a feladattal bízta meg nézőseregét, hogy segítsenek neki a trónon maradni. A mémeket, videókat és posztokat ellepte az "Iratkozz fel PewDiePie-ra" felszólítás, ami egy ideig eredményesnek is tűnt, a napokban azonban végül az indiai zenéket és sorozatokból kivágott részleteket feltöltő T-Series megelőzte a svéd videóst.

A kampány végül beérett, mert a két csatorna feliratkozóinak számát élő videóban követhető csatorna szerint PewDiePie visszavette a vezetést, pénteken délelőtt mintegy 14 ezres előnnyel vezetett T-Series előtt. 

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?