Téli olimpia: kábeltelevíziós előfizetéssel Magyarországon kívül is nézhető az M4 Sport

A február 2-án kezdődő pekingi téli olimpiai játékok minden magyar vonatkozású eseményét élőben közvetíti a magyarországi közmédia, az MTVA vezérigazgatója szerint idén elérhetővé teszik a Magyarországgal szomszédos országokban az M4 Sport adását azoknak, akik kábeltelevíziós előfizetésen keresztül tudják nézni a közmédia sportcsatornáját, így a határon túli magyarok is magyar kommentárral szoríthatnak a sportolókért – írja szerkesztőségünknek küldött közleményében az MTVA.

A hivatalos megnyitó előtt két nappal, február 2-án kezdődik a XXIV. téli olimpiai játékok, amelynek Peking ad otthont. Felhívják a figyelmet, hogy a téli ötkarikás játékok történetében először fordul elő, hogy magyar női hódeszkást is láthatunk, de remélhetőleg ismét döntőbe kerülnek a rövidpályás gyorskorcsolyázók. Az M4 Sportnak, valamint az m4sport.hu ingyenesen elérhető webes csatornáin követhetik az eseményeket.

 „A közmédia nézői – ahogyan a nyári ötkarikás játékok ideje alatt megszokhatták – most is minden magyar vonatkozású eseményt élőben követhetnek az M4 Sporton, vagy az m4sport.hu-n. Webes csatornáink broadcast minőségben biztosítják a nézői élményt, és az összes magyar műsorszámot magyar kommentárral közvetítjük. Magyarországon kívül Európában egyelőre csak néhány ország közszolgálati adóján működik ehhez hasonló lehetőség a nézők számára. Hazánkban nincs arra másik példa, hogy on demand jellegű szolgáltatás ingyenes legyen. Most is elérhetővé tesszük a szomszédos országokban az M4 Sport adását azoknak, akik kábeltelevíziós előfizetésen keresztül tudják nézni a közmédia sportcsatornáját, így a határon túli magyarok is magyar kommentárral szoríthatnak honfitársainkért” – fejtette ki Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója.Fotó: Beijing Winter Olympics 2022/Facebook

Az élő közvetítések mellett a helyszínen, Pekingben több stáb is dolgozik majd, hogy a magyar sportolókat azonnal meg tudják szólaltatni a magyarországi közmédia csatornáin. Ezen kívül rendszeres napi összefoglalókat is láthatnak a nézők. Az Ez történt az olimpián című stúdióműsor romániai idő szerint reggel 8, majd 12 és 18 órától lesz látható az M4 Sporton.

„Négy évvel ezelőtt igazi sporttörténeti eseménynek voltak szemtanúi az M4 Sport nézői a váltó-arany megszerzésekor. Idén arra készülünk, hogy még több tartalmat mutassunk meg élőben a téli olimpiáról. Nagyszerű kommentátori stáb állt össze a közvetítésekre, a napi műsorfolyamban pedig három állandó műsorvezető fogadja a nézőket” – emelte ki Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója.

Az M4 Sporton kívül a téli olimpián elért eredményekről rendszeresen beszámol a Kossuth Rádió Sportvilág című műsora, amelyet hétköznap romániai idő szerint 23:30-tól, hétvégén pedig 22 órától hallhatnak, de az M1 és a Duna Nemzeti Sporthíradója is követi az eseményeket.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?