Szuperliga: Háromgólos vereséget szenvedett a Sepsi OSK Kolozsváron

Újabb konfliktus nehezítette a sepsiszentgyörgyi focicsapat felkészülését. Bernd Storck vezetőedző ezúttal Niczuly Rolandot és Branislav Ninajt hagyta ki a keretből, akik a csapat edzésén szólalkoztak össze.

A Craiovától elszenvedett veresége után hétfőn az Universitatea Kolozsvár otthonában lépett pályára a Sepsi OSK a labdarúgó Szuperliga hatodik fordulójában. Miután múlt hétvégén Bernd Storck Varga Kevint és Kecskés Ákost közös bulijuk miatt kitette a meccskeretből, ezúttal mindketten pályára léphettek, utóbbi kezdőként kapott helyet a csapatban.

Forrás: Sepsi OSK Facebook-oldala

Hiányzott viszont a keretből az alapembernek számító Niczuly Roland, akit Dinu Molodvan helyettesített a kapuban. Sajtóértesülések szerint Storck újabb szigorú döntésének hátterében az áll, hogy Niczuly az egyik edzésen elfajuló konfliktusba keveredett csapattársával, Branislav Ninajjal, így a vezetőedző kihagyta őket a csapatból.

Mamadou Thiam szerezte meg a vezetést az első félidőben a hazaiaknak, az ,,U”, egygólos előnyben vonulhatott a szünetre. A folytatásban nem sikerült egyenlítenie a sepsiszentgyörgyieknek, Blănuță kétszer is Moldovan kapujába talált a második játékrészben. Az Universitatea végül kiütéses eredménnyel, 3–0-ra győzte le az OSK-t.

Kiváló formában kezdte a bajnokságot a kolozsvári csapat, ezzel a győzelmével a tabella második helyére ugrott a bajnokságban, a Sepsi OSK pedig sorozatban elszenvedett két vereségével jelenleg a hatodik helyen áll.

Universitatea Kolozsvár – Sepsi OSK 3–0 (1–0)
Cluj Aréna, Kolozsvár.
Gólszerzők: M. Thiam (38.), V. Blănuță (58. 70.).
Sárga lapok: V. Rață (47.), illetve F. Ștefan (82.).

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?