SuperLiga: helyzetekben gazdag mérkőzésen kapott ki a Sepsi OSK

A sepsi OSK 2–1-es vereséget szenvedett a labdarúgó SuperLiga felsőházának második mérkőzésén hétfőn este, kikapott a FCSB-től.

A Sepsi OSK sokáig nem élvezhette a vezetést, amit a mérkőzés elején szereztek meg, a vendégek egyenlítettek, a 19. percben már 2–1-re vezetett a FCSB. A második félidő első felében a vendégek uralták a pályát, majd a 64. percben egyenlített a Sepsi, azonban Safranko találatát les miatt érvénytelenítették. A mérkőzés további részében a FCSB igyekezett lassítani a játékot, végül az OSK-nak nem sikerült egyenlíteni, vereséget szenvedtek.

Fotó: a Sepsi OSK Facebook-oldala

A Sepsi OSK csütörtökön a CS Mioveni-t fogadja a Román Kupa negyeddöntőjében, majd hétfőn ismét hazai pályán játszanak a Rapid csapattal.

Rongáltak a FCSB szurkolói

Egyébként a Sepsi Rádió közzétett néhány fotót a Facebook-oldalán, ezeken látható, hogy a szurkolók megrongálták a stadion mosdóit. Letörték a vécék ajtaját és több berendezést is tönkretettek: „vandalizmus FCSB szurkolói módra a tegnapi meccs után” – írja bejegyzésében a Sepsi Rádió.

A kommentelők között volt olyan is, aki azt állította, hogy a FCSB szurkolói a sepsiszentgyörgyi Kaufland parkolójában magyarellenes rigmusokat kiabáltak és üvöltöztek az üzletekben is.   

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?