Superliga: Ezúttal sem győzött a FCSB a Rapid ellen, döntetlen lett a bukaresti derbi

Először botlott a rájátszásban a bajnoki címtől karnyújtásnyira lévő FCSB. A forduló rangadójának beillő szombat esti meccsen 2–2-t játszott a Bukaresti Rapiddal.

Bár Olaru már a tizedik percben megszerezte a vezetést a házigazda FCSB-nek, a Rapid villámgyorsan fordított. Találataikat koszovói támadóik, Krasniqi és Rrahmani szerezték. Az első félidőben volt ugyan lehetősége az éllovasnak az egyenlítésre, de a szünetben még a vendégek vezettek.Fotó: Facebook/FCSB

A második játékrészben végül Băluță kiegyenlített, több gól pedig nem született a találkozón. Ez a 2–2-es döntetlen mindkét csapat esetében egy győzelmi széria megtörését jelentette. A FCSB először maradt nyeretlen az idei rájátszásban, a Rapid pedig megtörte négy vereségből álló sorozatát.  Előbbi csapat jelenleg 13 ponttal vezet a tabellán a Konstancai Farul előtt, a Craiovai Universitatea viszont még nem játszott ebben a fordulóban.

A play-outban szombaton a Poli Iași csapata 3–1-re győzte le az FC Voluntarit, a FCU Craiova pedig 1–1-es döntetlent játszott otthon a Dinamóval.

FCSB – Bukaresti Rapid 2–2 (1–2)

Nemzeti Stadion

Vezette: Marcel Bîrsan

Gólszerzők: D. Olaru (10.), A. Băluță (57.), illetve E. Krasniqi (12.), A. Rrahmani (16.)

Kapcsolódók

Kimaradt?