Országos csúcsot döntött a Bihar FC idei bérleteladása

Harmadosztályos csapatként döntött országos csúcsot a Bihar FC idei bérleteladása: a nagyváradi futballklub szerda estig 6863 bérletet értékesített a 2023–2024-es szezonra.

Fotó: Bihar FC

Közleményük alapján ez rekordot jelent a romániai labdarúgó-bajnokságok aktuális idényében, ami nagy büszkeséggel tölti el a klubot. „Megelőztük a Rapidot, amelyik az első helyen állt. Még ha a Rapid bérletei drágábbak is voltak, ne felejtsük el, hogy ők az első osztályban szerepelnek, mi pedig a harmadikban, ami sokat elárul erről a teljesítményről” – mutatott rá George Tătar, a klub elnöke. Elismerte, hogy a rendkívüli érdeklődésben vélhetően közrejátszik, hogy csapatuk a Román Kupában az FCSB-t és a Dinamót is hazai pályán fogadja majd, de bízik abban, hogy szurkolóik a bajnoki meccseikre is kilátogatnak majd és támogatják majd az együttest.

Megköszönte a helyi futballbarátoknak, hogy a klub mellé álltak és bízik abban, hogy ez minden szempontból emlékezetes idény lesz a számukra.

Fotó: Bihar FC

A szeptember 27-én, 21 órakor rendezendő Bihar FC–FCSB mérkőzésre csütörtökön 14 órakor kezdik meg árusítani a jegyeket. A belépők egységesen 50 lejbe kerülnek, és a nagy érdeklődés miatt ezúttal még a gyermekeknek sem kínálnak ingyenes belépést. Teltházra számítanak, ugyanakkor egy személy ötnél több jegyet nem vásárolhat.

A Bihar FC, mint ismeretes, az elmúlt idény végén az osztályozón bukta el a feljutást, de az új szezonban ismét az esélyesek között tartják számon a Liga 2-be való előrelépésre. Florin Fărcaș edző legénysége a Román Kupa playoff-jában az FC Argeș ellen borította a papírformát, és kvalifikált a csoportkörbe, ahol sorrendben a SuperLigában szereplő FCSB és a Dinamo, valamint a Liga 3-as – és ugyancsak klubtörténetet író – Zilah lesznek az ellenfelei.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?