Fociünnep: a Sepsi OSK a stadionjában mutatja be a Román Kupát

Örömünnepre készül Sepsiszentgyörgy, pénteken kupabemutatóval, koncertekkel és tűzijátékkal ünneplik meg, hogy a Sepsi OSK ismét megnyerte a labdarugó Román Kupát.

Niczuly Roland és Diószegi László | Fotó: Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala

Pénteken délután piros-fehérbe öltözik a Sepsi OSK stadion, ahová várják mindazokat, akik meg szeretnék ünnepelni a Sepsi OSK, immár sorozatban második kupagyőzelmét.

A tavalyi, hasonló ünnepség tapasztalatai szerint a pénteki fociünnepen várhatóan ismét több ezren vesznek részt. A közösségi oldalakon is sokan dicsérik a sepsiszentgyörgyi csapat parádés teljesítményét, ami által újra Székelyföldre került a Román Kupa. Mások mellett Orbán Viktor csütörtökön Facebook bejegyzésben üzent a Sepsi OSK tulajdonosának, Diószegi Lászlónak. „Gratulálok, László! Ezt jól kisütötte!”, írja Magyarország miniszterelnöke. 

Orbán Viktor is gratulált Diószegi Lászlónak

Az ünnepség pénteken 16 órától veszi kezdetét a Sepsi OSK stadionban. A zenét lemezlovas biztosítja majd 18 órától a játékosok és a csapat többi tagja közösen mutatják be a trófeát. Péntek este fél kilenctől a Republic együttes koncertjére kerül sor és az esemény 22:30-kor tűzijátékkal zárul. A sepsiszentgyörgyi stadionban szervezett ünnepségen lacikonyhákat is felállítanak.

A városháza ugyanakkor arra figyelmezteti a fociünnephez csatlakozókat: vegyék figyelembe, hogy a focistadionnal szomszédos Sepsi Arénában ezekben a napokban zajlik a Sepsi Book könyvvásár és irodalmi fesztivál, ezért autóikkal kizárólag a Sepsi OSK stadion mögötti parkolóban álljanak meg, vagy a MultiTrans közszállítási vállalat 5-ös vonalán közlekedő buszjáratokkal jussanak el a stadionhoz.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?