Liga 2: hazai pályán ütötték ki a Csíkszeredát

Liga 2: hazai pályán ütötték ki a Csíkszeredát

 

A Concordia Chiajna már az első félidőben lerendezte a meccset.

Nehéz feladat várt az FK Csíkszeredára a Liga 2 negyedik fordulójában, ugyanis a korábban éveken át az első osztályban szereplő, idén a feljutástmegcélzó Concordia Chiajna gárdáját fogadta. A hétfő esti találkozó nem is kezdődhetett volna rosszabbul a házigazdák számára, a Concordia ugyanis már a 3. percben megszerezte a vezetést Alexandru Dușmanu révén.

A 21. percben Nini Popescu megduplázta a vendégek előnyét. Arról, hogy az első félidő rémálomszerű legyen a csíkiak számára Azdren Llullaku gondoskodott, aki a hosszabbításban bevitte csapata harmadik találatát.

Dumitru Suciu, a hazaiak mestere az 59. percig vért a csodára, majd egyből hármat cserélt, később pedig még kettőt. Sajnos a vérfrissítésnek nem lett látszatja az eredményjelzőn, az FK Csíkszereda negyedik bajnoki mérkőzésén is vesztesen hagyta el a pályát.

A székelyföldi csapat nulla ponttal és mínusz 7-es gólkülönbséggel a tabella 18.-19. helyét foglalja el, holtversenyben a Konstancai Unirea együttesével. Az élen a Concordia Chiajna áll maximális pontszámmal. A csíkszeredaiaknak jövő hétfőn sem lesz könnyű dolguk, az 5. fordulóban ugyanis a Hermannstadthoz látogatnak. A szebeniek jelenleg a feljutást érő 4. helyen állnak 10 ponttal.

(Nyitókép: Facebook/FK Csíkszereda)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?