„Köszönjük, Sepsi OSK”, de Sepsiszentgyörgy helyett Szebenben játszik majd a Corvinul az EL-ben

Sepsiszentgyörgy helyett a szebeni stadionban fogadja majd ellenfelét az Európa Liga-selejtezőkben a Vajdahunyadi Corvinul labdarúgócsapata.

A Liga 2-ben szerepelő, Román Kupa-győztes együttes sportigazgatója Anton Heleșteanu jelentette ezt be szerdán, a klub közösségi oldalán közzétett interjúban. Ott emlékeztették is arra, hogy korábban arról volt szó, hogy a háromszékiek otthonában szerepelnek majd a nemzetközi klubtornán, de elmondása alapján szurkolóik és a játékosok is közelebbi helyszínt szerettek volna, ezért esett a választás végül Szebenre.

Fotó: Vajdahunyadi Corvinul

Heleșteanu hangsúlyozta, hogy a Sepsi OSK sokat segített nekik abban, hogy megkapják az UEFA-lincenszet, amiért rendkívül hálásak. „Nyilvánosan is szeretnénk köszönetet mondani a Sepsi OSK-nak, Diószegi Lászlónak, Kertész Dávidnak és jó barátomnak, Hadnagy Attilának” – üzente a vajdahunyadiak sportigazgatója.

Az Európa Liga-selejtezők első fordulójának a párosításait június 18-án sorsolják, a mérkőzéseket július 11-én és 18-án rendezik. A Corvinul június 10-én kezdi meg a felkészülést a következő idényre.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?