Bajnokok Ligája: halálcsoportba kerültek Gulácsiék

A három magyar válogatott játékos a Manchester City és a PSG ellen játszhat majd.

Kisorsolták csütörtök este a Bajnokok Ligájának az idei csoportjait. A BL 2021/2022-es kiírásában három magyar fog szerepelni, mindannyian az RB Leipzig színeiben. Fortuna igazán nem volt kegyes Gulácsihoz, Szoboszlaihoz és Orbánhoz, a három magyar válogatottnak ugyanis az A-csoportban a Manchester City, a PSG és az FC Bruges ellen kell megpróbálniuk kiharcolni a továbbjutást.

Halálcsoportnak tűnik a B kvartett is, ahol az Atletico Madrid, a Liverpool, a Portio és a Milan fog viaskodni. A C-be a Sporting, a Borussia Dortmund és a Besisktas került össze, míg a BL idei meglepetéscsapata, a Sheriff Tiraspol a D-csoportba került a Real Madrid, az Internazionale és a Sahtar Donyeck mellé.

A Bayern és a Barcelona számára vélhetően nem okoz majd gondot a továbbjutás a Benfica és a Dinamo Kijev ellenében. Az F-csoportban a Fradit kiejtő Young Boysnak fel van adva a lecke, ellenfelei a Villareal, a Manchester United és az Atalanta. A leggyengébb és leginkább kiegyensúlyozott csoport a G, ahová a Lille, a Sevilla, a Salzburg és a Wolfsburg került. A címvédő Chelsea a Juventust, a Zenitet és a Malmöt kapta meg.

(Nyitókép: Facebook/UEFA Champions League)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?