A Ghencea stadionban fogadja a Kolozsvári CFR-t az FCSB

Már árulják a jegyeket a hazai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétvégi FCSB–Kolozsvári CFR rangadójára, amelyet hosszas huzavonát követően a bukaresti Ghencea stadionban rendezhetnek.

George Becali gárdája nyolc év után térhet vissza a Steaua arénájába, oda, ahová korábban a katonai sportklubbal folytatott márkavita miatt eddig nem engedték be. Legutóbb, mint ismeretes, a Dinamo elleni rangadójára szerette volna kibérelni a létesítményt, de a szerződéskötés meghiúsult, így a Național Aréna foglaltsága miatt a Diadalív (Arcul de Triumf) stadionban fogadta fővárosi riválisát. A történtek kapcsán Marcel Ciolacu kormányfő vizsgálatot rendelt el a védelmi minisztérium fennhatósága alá tartozó katonai sportklubnál, és már akkor hangoztatta, hogy biztos abban, hogy az FCSB visszatérhet a Ghencea stadionba.

A Ghencea stadionban fogadja az FCSB a Kolozsvári CFR-t | Fotó: FCSB

A bérleti szerződés aláírását hétfő este jelentették be, a Steaua pedig gyorsan közleményt adott ki, amely alapján George Becali klubja ezúttal minden feltételnek eleget tett. Az FCSB, mint ismeretes, legutóbb azt állította, hogy a katonai sportklub szándékosan nem fogadta el azt a típusú biztosítási kötvényt, amelyet az esetleges károk esetére kötött volna.

A fővárosi együttes kedden 15 órakor kezdte meg az online jegyárúsítást a vasárnapi mérkőzésre, amelyet a SuperLiga 4. fordulójában rendeznek 21.30 órától.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?