NBA: ők kezdenek a februári All-Star-meccsen

Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga honlapján közzétették a február 19-i All-Star-meccs ke​zdőötöseit.

A végső sorrend kialakításánál a rajongók választása ötven százalékban számított, de az esemény történetében először az újságírók és a kosárlabdázók is szavazhattak. A legtöbb voksot LeBron James gyűjtötte be a rajongóktól, szám szerint 1 893 751-et, utána következett Stephen Curry (1 848 121), Kevin Durant (1 768 185) és Kyrie Irving (1 696 769).

A nyugati főcsoport csapatának nagy, de könnyen lehet, hogy csak idegeiglenes hiányzója az a Russell Westbrook, aki kiválóan teljesít az Oklahoma City Thunder együttesében. A tripla-duplákat sorra halmozó irányítót a vezetőedzők szavazhatják be az All Star-csapatba.

Ezúttal a New Orleans-i Smoothie King Center lesz a kosárgála otthona, az eseményt több mint kétszáz országban közvetítik – írja az nba.com

NBA All-Star-meccs, kezdőcsapatok

  • Keleti főcsoport: Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers), DeMar DeRozan (Toronto Raptors), LeBron James (Cleveland Cavaliers), Jimmy Butler (Chicago Bulls), Jannisz Antetokounmpo (Milvwaukee Bucks)
  • Nyugati főcsoport: Stephen Curry (Golden State Warriors), James Harden (Houston Rockets), Kevin Durant (Golden State Warriors), Kawhi Leonard (San Antonio Spurs), Anthony Davis (New Orleans Pelicans)

Kimaradt?