Iszonyúan aljas beszólással tépték fel Scott Brown sebét

Soha többé nem teheti be a lábát az Ibrox Stadionba az a Glasgow Rangers szurkoló, aki a hétvégi, Celtic elleni összecsapás lefújása után azért várta be Scott Brown-t, a zöldek csapatkapitányát, hogy halott testvérére megjegyzést tegyen.

„Hogy van a húgod?” – szólt oda a Celtic csapatbuszára épp fellépni készülő Scott Brown-nak egy Rangers szurkoló a rendőri sorfal mögül. A játékost annyira mellbe ütötte a kérdés, hogy mozdulni, megszólalni sem volt képes, hiszen a primitív beszólás egy 11 éve is fájó sebet nyitott fel: Scott Brown húga, Fiona 2008-ban bőrrákban hunyt el. 

 

A közösségi oldalakon a Rangers drukkerei is elítélték a „szurkoló” viselkedését, és elnézést kértek társuk beszólása miatt. A klub sem tétlenkedett sokáig, a Rangers vezetősége is érezte, ez bőven túlment egy határon, így egy nappal a történtek után a csapat szóvivője a heraldscotland.com-nak elárulta, megtalálták a „szurkolót”, aki soha többé nem teheti be a lábát az Ibrox Stadionba.

A Celtic Glasgow neve ismerősen csenghet az erdélyi fociszurkolók számára, a skót bajnok a labdarúgó Bajnokok Ligája 3. fordulójában 5-4-es összesítéssel kikapott a Kolozsvári CFR-ről. A glasgowi visszavágón épp Brown volt az, aki érthetetlen hibát követett el a saját tizenhatosában, amikor egy beadásnál kézzel ért a labdához, a megítélt büntetőből pedig Bilel Omrani megszerezte a vasutasok 2-2-es egyenlítő gólját. A fordulatos mérkőzés végül 4-3-as vendéggyőzelemmel ért véget.

A sors iróniája, hogy a két csapatot ismét összesorsolták, ez alkalommal az Európa-liga E-csoportjában, ahol a Lazio Rómával és Stade Rennais-vel küzdhetnek meg a továbbjutást jelentő első két helyért.  

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?