banner_qpmMZsMg_970x250 eurotrans.webp
banner_PT5K3wNG_728x90 eurotrans.webp
banner_kNLLfvE0_300x250 eurotrans.webp

Óriási visszatérés: elsöprő sikert aratott az X-Faktorban a székelyudvarhelyi Abodi-Nagy Blanka (VIDEÓ)

2011-ben hazaküldték az X-Faktorból, most kétgyerekes anyaként tért vissza, és elsöprő sikert aratott a székelyudvarhelyi Abodi-Nagy Blanka.

Abodi-Nagy Blanka 2011-ben, az X-Faktor második évadában a Mentorházig jutott, ott azonban véget ért számára az álom. A székelyudvarhelyi kétgyerekes édesanya idén újra jelentkezett a versenyre, amelynek az ötödik válogatóján Rúzsa Magdi Egyszer című dalát adta elő, ezzel pedig lenyűgözte a mentorokat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by X-Faktor (@xfaktorhun)

„Én jó emlékekkel maradtam, de mégis nehezen éltem meg akkor. Aki most a férjem, akkor a párom volt, idén ő nevezett be a versenybe. Teljesen másképp érzem magam, teljesen másképp élem meg” – fogalmazott az X-Faktor stábjának adott interjújában Abodi-Nagy Blanka.

„Férjhez mentem, családom lett, gyerekeim születtek. Nekem dilemma volt, hogy lehetek-e családanya és énekesnő egyszerre, kell-e válasszam az egyiket a másik ellenében. Megpróbáltam letenni az énekes-felemet, de ezzel egy baj volt: nem működött” – mondta Blanka arra a kérdésre, hogy miért várt 13 évet, hogy újra színpadra álljon.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?