Most beléphetünk Krasznabéltek varázslatos borospincéibe

Szeptember 16-án, szombaton 11 órától „romantikus hangulatú, autentikusan felújított csűrbe” várják a borok iránt érdeklődőket Krasznabéltekre, a Varázslatos pincesor elnevezésű rendezvényre. Onnan egy köszöntőital társaságában és egy rövid helytörténeti előadást követően indulhatnak el a borok szerelmesei a bélteki mesélő pincesort felfedezni.

Aki kihagyná a borászat-látogatást, azt várja a Csűr, ahol folyamatosan helyi gasztronómiai különlegességek, történetmesélés, gyereksarok, hintózási lehetőség, helytörténeti túra várja az ide érkezőket, egy nyugodt, régen elfeledett falusi közegben.

A természet és a szőlőültetvények felfedezése után mindenki számára a csűrben folytatódik a nap, néptáncosok, fúvószenekarok előadásával, melyet a vacsora után egy fergeteges csűrbuli zár majd a bélteki csillagos ég alatt – írják a szervezők.

„A krasznabélteki borok kiemelkedő minőségűek, megérdemlik, hogy még szélesebb körben ismertté váljanak. A mesélő pincesor rendezvény pedig nem csak a borokra, hanem a környezetre, hagyományokra fókuszálva népszerűsíti a borvidéket” – mondta Magyar Lóránd parlamenti képviselő, a főszervező Partiumi Falugazdász Hálózat koordinátora.

További információk és jegyvásárláshoz szükséges tudnivalók ezen a weboldalon találhatók.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?