Méra World Music: ezek a belépés feltételei a csűrfesztiválra

A Méra World Music világzenei csűrfesztivál fakapui két év után csütörtök délután 5-kor végre ismét tágra nyílnak a világzene szerelmesei számára. A helyszínen az utolsó simításokat végzik a KOHO műépítészei, a műszaki csapat és a lelkes mérai fiatalok.

A 2020-as „lite” kiadás után ismét teljes értékű fesztivállal készülnek a szervezők, az országban egyedülállóan sokszínű világzenei kínálattal. A részletes program itt olvasható, a fő fellépők pedig a következők:

  • csütörtök

Corina Sîrghi și taraful Jean Americanu (RO)
Babra (HU)
Parno Graszt (HU)
Electroclown DJ set

  • péntek

Rendek között, vonók mögött (RO)
Magyar Nemzeti Táncegyüttes - Kalotaszeg
Kalotaszegi nagykoncert (RO, HU)

  •  szombat

Herczku Ágnes és Nikola Parov (HU)
Tárkány Művek (HU)
Fanfara Transilvania (RO) 

  • vasárnap

Ötödik Évszak (HU)
Los Orangutanes (Peru, HU)
Csángálló (HU)
Electroclown DJ setElőkészületek a Szarka-telken | fotók: Méra World Music

Jegyek, korlátozott számban, a fesztivál weboldalán és a helyszínen vásárolhatóak: a 4 napos bérlet 189 lejbe, a 3 napos bérlet 149 lejbe, az 1 napos jegy 69 lejbe kerül. A 12 évnél fiatalabbak ingyen vehetnek részt a fesztiválon egy 15 lej értékű utalvány megváltásával, amelyet a fesztivál területén szabadon lefogyaszthatnak.

A belépés feltételei

A fesztiválon való részvételhez a karszalag átvételekor szükséges a következő igazolások valamelyikének felmutatása:

  • 10 napnál régebbi beoltottságot tanúsító oltásigazolás és egy fotós hivatalos igazolvány;
  • 72 óránál nem régebbi RT-PCR teszt negatív eredménye és egy fotós hivatalos igazolvány (vigyázat, a fesztivál első napján felmutatott teszteredmény az utolsó napra már nem lesz érvényes)
  • 24 óránál nem régebbi, a helyszínen elvégzett gyorsteszt negatív eredménye és egy fotós hivatalos igazolvány. A bejáratnál a szervezők lehetőséget biztosítanak gyorsteszt elvégzésére, amely 24 órán át feljogosít a fesztiválra való belépésre. Egy gyorsteszt ára 40 lej.
  • igazolás, amelyből kiderül, hogy a résztvevő több mint 15 napja és kevesebb mint 90 napja átesett a koronavíruson

A belépési szabályok minden 12 éven felüli résztvevőre vonatkoznak, a 12 évnél fiatalabbak korát keresztlevél felmutatásával kell igazolni.

Fesztiválbuszokat indítanak

Méra csupán 13-km-re van Kolozsvártól, könnyen megközelíthető vonattal, busszal, biciklivel, vagy akár taxival is. A fesztivál ideje alatt a kolozsvári Kisállomástól éjszakába nyúlóan, rendszeresen járnak buszok Mérára és vissza, a menetrend itt érhető el.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?