Koltai Róbert színházi előadóestje Kolozsváron

A kolozsvári Planetárium Kávéház fennállásának ötödik évfordulója alkalmából szervezendő Születésnapi Fesztivál keretében a kincses városba érkezik az egyik legismertebb magyar színművész, Koltai Róbert, aki a színházban tart önálló estet jövő héten szombaton. 

Legendás hírű színművész vendégjátékának örvendezhet a kolozsvári közönség, hiszen október 21-én (szombaton) 20 órától a Kolozsvári Állami Magyar Színház nagytermében lép fel Koltai Róbert Jászai-díjas, Érdemes-művész, a Halhatatlanok Társulatának tagja, akit többek között a Sose halunk meg, a Szamba, a Csocsó, avagy éljen május elseje!, vagy épp a Miniszter félrelép című nagysikerű filmekből és számtalan színházi előadásból ismerhetnek az érdeklődők.

A most Kolozsvárra érkező és a Sose halok meg? címet viselő produkció egy igazi – amolyan hamisíthatatlan „Koltai-féle” mesélős, verselős, éneklős, sztorizgatós és parodizálós estnek ígérkezik, melyben Koltai Róbert (beszélgető)partnere Gaál Ildikó rendező lesz.

Az előadásra jegyek – 30, illetve 40 lejért – válthatók a Kolozsvári Állami Magyar Színház jegypénztáránál (hétköznapokon 10 és 14 óra között, valamint az előadások előtt másfél órával), a Planetárium Kávéházban (Főtér 10. szám, II. emelet), valamint online a www.bilete.ro oldalon keresztül.

Az előadás a fennállásának ötödik évfordulóját ünneplő kolozsvári Planetárium Kávéház Szülinapi Fesztiváljának keretében valósul meg.

(Nyitókép forrása: MTI)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?