Az Untold fesztivál 2022-ben visszatér a nyári időpontra

Az Untold fesztivál szervezői hétfőn bejelentették: 2022-ben a szokásos időpontban, augusztus első hétvégéjén szervezik meg a kolozsvári „megafesztivált”.

Míg az egészségügyi helyzet bizonytalansága miatt 2020-ban elmaradt a fesztivál, 2021-ben pedig szeptemberben, a koronavírus-járvány negyedik hullámának a küszöbén szervezték meg a több mint 265 ezer résztvevőt megmozgató eseményt, jövőre ismét nyáron, augusztus 4. és 7. között kerül sor a fesztiválra.

Az Untoldot Kolozsvár központjában, a Sétatér területén szervezik meg, ami a zajszennyezés és forgalomkorlátozás miatt sok helybélit zavar, a vendéglátóiparnak és a lakásaikat kiadó kolozsváriaknak viszont előnyös. A városlakókat amúgy is megosztó fesztivállal kapcsolatban 2020-ban járványügyi kockázatok is felmerültek, hiszen a tömegrendezvényre ugyan csak koronavírus ellen oltottakat, illetve negatív teszteredménnyel rendelkezőket engedtek be, ám a kötelezően előírt maszkviselést, mint képriportunkból is látszik, nem sokan tartották be.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?