A fülemüle című előadással ünnepli a gyermeknapot a Kolozsvári Állami Magyar Színház

Ritkán van lehetőség meseszereplők szemébe nézni és olyasmiket megtudni róluk ‒ vagy akár az őket megformáló színészekről ‒, amik az előadásból nem derülnek ki. A SZÍNes HÁZI Gyermeknapon most mindez lehetséges lesz!

Június 1-jén, szombaton 18 órától lesz látható A fülemüle című előadás a színház nagytermében, amit egy interaktív aláírásgyűjtő játék követ. Az előadás után a szereplők az emeleti előcsarnokban várják a kicsiket és nagyokat egy beszélgetésre. Bármilyen kérdést fel lehet tenni a szereplőknek vagy az őket alakító színészeknek, és válaszaik mellé aláírásokat is adnak. Az összes aláírás összegyűjtése után jutalom várja a résztvevőket.

Fotó: Kolozsvári Állami Magyar Színház/ Facebook

A 18 órától kezdődő A fülemüle című előadás után 19.30-tól veszi kezdetét az interaktív játék a darab szereplőivel, amelyen természetesen azok is részt vehetnek, akik más alkalommal látták az előadást. A mesés, kalandos találkozások mellett színező, arcfestő és hajfonó sarkak is lesznek berendezve a színház emeleti előcsarnokában.

A fülemüle című előadás rendezője Traian Savinescu, a produkció létrehozásában közreműködött továbbá Bocskai Gyopár díszlet- és jelmeztervező, Pál Petra zeneszerző, Sinkó Ferenc koreográfus. Az előadásban szereplő zenészek: Iasmina Palage (fuvola) és Kiss Dávid (ütőhangszerek). Az előadáshoz a bábokat Cristina Sandu készítette.

Az előadás címszerepét, a mesebeli Fülemülét Román Eszter alakítja, további szerepekben Buzási András, Albert Csilla, Kardos M. Róbert, Gedő Zsolt, Orbán Attila, Farkas Loránd, Csutak Réka, Laczkó Vass Róbert, Laczó Júlia, Varga Csilla, Balla Szabolcs, Marosán Csaba, András Gedeon, Daradics Hannah és Pánczél Lilla látható.

A fülemüle című előadásra jegyek vásárolhatók a színház jegypénztárában (hétköznap 10 és 14 óra között), valamint online. További részletek az esemény Facebook-oldalán olvashatók.

Az előadásra családi jegyakció váltható: ha legalább két gyermekjegyet vásárolsz, akkor a két felnőtt jegye is fejenként csak 40 lejbe kerül a szokásos 60 lej helyett! A jegyakcióról bővebb információért hívja a +40 748 014194-es vagy a +40 755 145203-as telefonszámot 10 és 14 óra között.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?