Dalfeldolgozó pályázatot hirdet a Müller Péter Sziámi And Friends zenekar

Fel! Dolgozás! jelszóval hirdette meg középiskolásoknak dalfeldolgozó pályázatát a Müller Péter Sziámi And Friends zenekar. A Szeretni még című szám feldolgozásait várják videóra rögzítve.

„Nincsenek műfaji megkötések. A videó tartalmazhatja a Szeretni még kórusváltozatát, egy szál gitáros, ritmushangszeres vagy billentyűs kísérettel előadott verzióját, rock- vagy akusztikus zenekari, opera- vagy bármilyen egyedi verziót… A szövegnek az eredeti énekdallammal kell elhangoznia” - olvasható a felhívásban. Nevezési díj nincs, a jelentkezés feltétele, hogy középiskolás korú (14-19 éves) diákok adják elő a dalt magyar nyelven. Egyéni jelentkezők, csoportok és osztályok is nevezhetnek, sőt Kakukktojás különdíjban részesítik a korosztályon kívül eső (idősebb vagy fiatalabb) pályázóktól érkező munkák legkiválóbbjait.

A feldolgozásokat – akár mobiltelefonos – videón várják április 30-ig. A legjobban sikerült feldolgozások beküldői értékes díjakban részesülnek, többek között stúdiófelvételi- és fellépési lehetőséget is kaphatnak. További részletek a pályázatról itt olvashatóak.

Kapcsolódók

Kimaradt?