Vilmos és Kate „esküvői zenésze” is fellép az Untold fesztiválon

Újabb hét nevet jelentett be az Untold fesztivál: Ellie Goulding, Hurts, MØ, R City, Jasmine Thompson, Example & DJ Wire, valamint Tinie Tempah is fellép a 2017-ben Kolozsváron.

Először lép fel Romániában Ellie Goulding, aki Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjén is zenélt a Buckingham palotában. A brit énekesnő több Brit Awards és MTV Awards díjat kapott már, 2015-ben a „50 shades of Grey” című filmben is szereplő „Love me like you do” daláért Grammy-díjra jelölték.

A 28 éves dán énekesnő, MØ „Lean on” című dalát szinte 2 miliárdan tekintették meg a youtube-on.

A Hurts brit csapat élőben adja majd elő „Wonderful life” vagy „Stay” című dalait Kolozsváron. A csapat Happines, Exile és Surrender című albumai nem csak a brit, hanem a német, osztrák, svájci, lengyel és finn toplistákon is benne voltak az első tízben.

Az R City csapatot Theron és Timothy Thomas alkotja, hip hop, pop és r&b műfajban alkotnak és producerkednek. Közreműködtek már a Maroon 5 frontemberével, Adam Levine-nel a „Locked Away” című dalban, de szereztek már zenét Sean Kingstonnak, Miley Cyrusnak, Nicky Minajnak vagy Rihannának is.

Az Example & DJ Wire brit elektronikus zenét játszó DJ-páros. A „Changed the way you kiss me” című dallal toplisták élére kerülő Example nem más, mint Elliot John Gleave, aki nem csak zenész, hanem színész is: a horrorfilm-iparban utazik.

Fellép Kolozsváron Jasmine Thompson is, aki saját dalait töltötte fel a youtube-re, míg 2014-ben Robin Schulz fel nem figyelt rá. Együtt dolgoztak „Sun Goes Down” című dalon. Bár még csak 16 éves, szinte minden országban szerepelt már zenei toplistán a dala, többek között Romániában is.

A brit rapper, Tinie Tempah nem először lép fel az Untoldon. Nemsokára bemutatja „Youth” című új albumát, amelyen egy Zara Larssonnak közös dal is szerepel.A fesztivál szervezői korábban a következő neveket jelentették be: Borgore idén is visszatér, az izraeli művész mellett Chase&Status DJ Set, Dub FX, Andy C, Pendulum DJ Set és Sigma DJ Set biztosítja majd a pörgést. A techno- és house-rajongók örömére Dubfire, Jamie Jones, Sven Vath, Loco Dice, Chris Liebing és Solomun is fellépnek majd Kolozsváron. Visszatér Armin van Buuren is, és fellép még Afrojack, Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas&Like Mike, Hardwell, Martin Garrix és Steve Aoki is.

Az Untold fesztivál 3. kidását augusztus 3. és 6. között szervezik meg. A fesztiválbérlet jelenleg kedvezményesen, 385 lejért kapható (ehhez az illetékeket is hozzá kell adni). A napijegy illetékek nélkül 200 lejbe kerül.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?