Évadot zár a Marosvásárhelyi Rádió Kotta című élő műsora

Újabb sikeres évadot zár a Kotta, a Marosvásárhelyi Rádió minden hónap utolsó vasárnapján jelentkező, élőben is követhető koncertsorozata. Vasárnap este 6 órától a rádió nagy stúdiótermében a kolozsvári Jazzybirds lép közönség elé. A koncerten az együttes közelmúltban megjelent, második lemezének dalai is meghallgathatóak.

A több mint három éve indult zenés projekt, amelynek ötletgazdája Szász Attila, a Marosvásárhelyi Rádió főszerkesztő-helyettese volt, fiatal előadók, együttesek felkutatását és bemutatását tűzte ki céljául. Az indulás óta számos együttesnek megadatott a lehetőség, hogy bemutatkozzon a nagyközönség előtt, ugyanakkor a rádióhallgatók között is kialakult egy olyan törzsközönség, amely rendszeresen figyelemmel követi az eseményeket, és eljár a vasárnap esti koncertekre.  A vasárnapi, évadzáró rendezvény fellépője, a Jazzybirds visszatérő vendége a rádiónak. A belépés a koncertre ez alkalommal is díjtalan.

Az előadás hallgatható a 106.8 FM, az 1323 AM és Marosvásárhely körzetében a 96 FM hullámhosszon is, illetve élőben követhető a www.marosvasarhelyiradio.ro honlapon. A Kotta műsorvezetője Kurta Kinga.

 

banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?