Önkénteseket keres az Osonó Színházműhely

Önkéntes színészeket és technikusokat keres az Osonó Színházműhely. Fazakas Misi, a sepsiszentgyörgyi színházműhely vezetője szerint mind lány-, mind fiúszereplőre, illetve technikusi feladatok ellátására várnak jelentkezőket. A társulat által meghirdetett önkéntes program keretében olyan 15 év fölötti fiatalok jelentkezését várják, akik a következő fél évben részt vennének belföldi és nemzetközi színházi projektekben, és ehhez nem szükséges előzetes tapasztalat.

Fazakas Misi szerint a jelentkezők egy műhelymunka-sorozaton vesznek részt, amely végén kiválasztják a programba bekerülő önkéntes színészeket és technikusokat. A sepsiszentgyörgyi színházműhely tevékenységében való részvételhez december 18-án, péntek este 8 óráig lehet jelentkezni a 0757-293-587-es telefonszámon vagy az osonoszinhaz@osono.ro e-mail címen.

Mint ismert, az Osonó Színházműhely független színházi társulat, amelyet 53 hazai és nemzetközi díjjal tüntettek már ki, és amely szellemi műhelyként teret ad a fiatalok kortárs színházi kísérleteinek. Előadásaikat Bangkoktól Edinburghig a világ nagyvárosaiban, mind Erdély számos településén bemutatták már.

Idén az Osonó Színházműhelynek egy új bemutatója volt, két kontinens 15 országának 51 településén 127 előadást tartott, amelyet 6.040 néző tekintett meg. Az idén a társulat 71 műhelyfoglalkozást szervezett és négy díjban részesült, összegzett Fazakas Misi.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?