Minden jegy elkelt, ezért kétszer adják a Dirty Dancinget Kézdin

A kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Házban sorra kerülő, február 21-ei, Dirty Dancing című, 19 órától meghirdetett előadásra minden jegy elkelt. A nagy érdeklődésre való tekintettel ugyanazon a napon 17 órától is beiktattak egy előadást.

A marosvásárhelyi András Lóránt Társulat tehát február 21-én, szombaton 17 és 19 órától is előadja a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Házban a Dirty Dancing című táncos előadását.

A véletlen megoldást kínál: egy tizenéves lány, számára ismeretlen világba csöppen, olyan helyre, ahol végre élni látja az embereket. A társaság, a tánc, a szex drog & rock’n’roll tiltott zóna, erkölcstelen világ. Kezdeti kényelmetlenségei ellenére, ösztöne azt diktálja, hogy ez az a hely, ahol felszabadulhat, és új élményeket fedezhet fel. Itt találkozik „a férfival”, aki első perctől felkelti a figyelmét, sőt megmagyarázhatatlan vágyakat ébreszt benne. A nővé válás folyamata ettől a pillanattól végérvényesen és visszafordíthatatlanul beindul, minden természetes velejárójával együtt: izgalom, féltékenység, szerelmi háromszög, dráma, beteljesülés...

Játsszák: ORBÁN ELIZ-BEÁTA, PÉTERFI ARNOLD, DEÁK ORSOLYA, GOTHÁRD VERONIKA, RUSZULY ERVIN, DABÓCZI DÁVID, MARIO GARCÍA, MACAVEIU BLANKA, PÁL ALÍZ, POP GEORGE, TOMȘA CRISTIAN, TŐKÉS IMOLA

Koreográfia: NAGY ORSOLYA

Koreográfia-latin táncok: DEÁK ORSOLYA

A belépők értéke 15 lej. Elővételben kapható a Vigadó Művelődési Ház közönségszolgálati irodájában, hétköznapokon 8-tól 16 óráig, valamint előadások előtt egy órával. Helyfoglalás a 0267/361 081-es telefonszámon vagy az office@vigado.ro e-mail címen lehetséges.  

Kimaradt?