#Itthonvagyunk: fotó- és novellapályázatot hirdet Hargita Megye Tanácsa

Személyes történeteket, novellákat, illetve fotókat vár Hargita Megye Tanácsa az #Itthonvagyunk címmel meghirdetett pályázatára. A téma a koronavírus-járvány miatt meghozott hatósági intézkedések nyomán megváltozott életvitel. Amatőr és profi kategóriában is várják a pályaműveket, közölték.

A járvány terjedése miatt bevezetett hatósági intézkedések hatalmas változásokat hoztak az életünkbe: személyesen nem, csak telefonon, videókon, fotókon keresztül élhetünk szociális életet, igazolást kell kitöltenünk, ha kilépünk a házból – áll a megyei tanács felhívásában. A megváltozott élethelyzetek dokumentálása, művészi eszközökkel való bemutatása érdekében Hargita Megye Tanácsa pályázatot hirdet két kategóriában (amatőr és profi), két területen.

Várják mindazon novellákat, személyes történeteket, amelyek az elmúlt néhány hétben, a koronavírus-járvány idején és hatására születtek, és amelyeknek címe lehetne: #Itthonvagyunk. Ezen túl várják mindazokat a fotókat (fotóalbumokat) is, amelyek az elmúlt néhány hétben készültek, és amelyek címe szintén lehetne: #Itthonvagyunk.

A legjobb pályamunkákat pénzdíjjal jutalmazzák, a díjak értéke egyenként: 500 lej A pályaművek beküldési határideje április 15, eredményhirdetés: április 20. A pályamunkákat az info@hargitamegye.ro címre várják.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?