A piros fürdőruhás Pamela Anderson visszatér a képernyőkre

HD-változat készült az 1990-es évek népszerű vízimentős sorozatából, a Baywatchból. Amennyiben a felújított sorozat sikeres lesz, remake is készülhet belőle.

David Hasselhoff és Pamela Anderson ismét életeket mentenek majd az először 1989 és 1999 között sugárzott, 35 mm-es filmre forgatott sorozat felújított változatában, amelyben a zenei anyagot is korszerűsítették, írja a Deadline.Az RTL tulajdonában levő gyártó és forgalmazó, a FremantleMedia International a közelmúltban vásárolta meg a sorozat nemzetközi jogait. A Warner Bros és az Illuminate cégekkel partnerségben, az eredeti sorozat producereinek (Michael Berk, Greg Bonann, Doug Schwartz) és zeneszerzőjének (Corey Lerios) közreműködésével valósult meg a mintegy 300 mai dalt tartalmazó HD-változat, amelynek most keresnek vevőt a tévék és az internetes tartalomszolgáltatók között.

Bár a sorozatból Dwayne Johnson és Zac Efron főszereplésével 2017-ben készült mozifilm, nem aratott átütő sikert, a jogtulajdonos lehetőséget lát a brand felújításában, annál is inkább, hogy az eredeti sorozatot most is sugározza Németországban az RTL, Franciaországban a TF1 és Olaszországban a Mediaset.

Kapcsolódók

Kimaradt?