banner_jtYG1g7R_1_970x250.gif
banner_30Cewl4A_Copy of 1_300x250.gif

Aialn Delon gyengélkedik, Pamela Anderson „ugrott be” helyette Bécsben

Alain Delon francia színész egészségi okokból lemondta részvételét a bécsi Operabálon, helyette Pamela Andersont hívták meg.

A gyengélkedő Alain Delon menedzsere elmondta: kardiológusa szerint nem tenne jót a színésznek utazás. A francia filmlegendát fia, a szintén színész Anthony Delon képviseli a bécsi bálon.Vendéglátója, Florian Wess német vállalkozó sajnálja, hogy Alain Delon nem vesz részt az eseményen, de megérti, "hiszen 80 évesen már jobban oda kell figyelni".A kölni Wess család a francia sztár helyett Pamela Anderson színésznőt, a Baywatch egykori sztárját hívta meg páholyába. Nemcsak a bálon, hanem az azt követő éjszakai partin is részt vesz a színésznő.  Pamela Anderson nem először látogat a bécsi Operabálba, 2003-ban Richard Lugner díszvendége volt. Az építési vállalkozó idei meghívottja Brooke Shields amerikai színésznő.

Az idén 60. alkalommal rendezett operabál, amely az emlékezés jegyében telik Plácido Domingo nyitja meg. A megnyitó és a díszletek a második világháború utáni első bálra emlékeztetnek. A nyitóeseményen a bál történetét mesélik el, 144 táncospár az elmúlt hatvan év legtöbbször bemutatott táncait adja elő.

banner_4BtporpC_300x250-HU.jpg

Kimaradt?