Súlyos baleset érte Orbán Viktor konvoját Németországban

Egy motoros rendőr elé hajtottak ki autóval, előbbi életét vesztette.

Orbán Viktor németországi konvoját kísérő rendőrt baleset érte – írta a Világgazdaság. A Der Spiegel értesülései szerint a miniszterelnök konvoja a stuttgarti repülőtérre tartott, amikor a délelőtt órákban a város Degerloch nevű kerületében egy 69 éves, BMW típusú autót vezető sofőr az autósor elé kihajtott, figyelmen kívül hagyva, hogy az utat előtte lezárták. Az autóval egy 61 éves motoros rendőr ütközött, akit kórházba szállították, ám belehalt sérüléseibe.Fotó: Orbán Viktor Facebook oldalaA baleset hétfőn délelőtt történt, egy nappal azt követően, hogy Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke végignézte a magyar csapat meccsét Stuttgartban – írta a Reuters.

A helyi közlekedési rendőrség motoros osztaga hétfő délelőtt a repülőtérre kísérte a kormányfőt, amikor egy 69 éves sofőr, aki nem tudott arról, hogy egy kereszteződést lezártak, megpróbált bekanyarodni, ekkor ütközött neki a motoros rendőrnek. A baleset következtében a rendőr motorkerékpárja nekiesett a 27 éves kollégája motorjának. A 61 éves férfi a kórházban halt bele sérüléseibe, míg a fiatalabb rendőr súlyosan megsérült.

„Mélyen megdöbbentett minket kollégáink balesete” – fogalmazott Markus Eisenbraun rendőrfőnök. Az ügyben nyomozás indult.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?