Kiderült, ki tette a rasszista megjegyzést Meghan és Harry születendő gyermekére

Nagy port kavart Meghan és Harry kijelentése a hírhedt Oprah interjúban, mely során azt állították, hogy a királyi család aggódott a leendő gyermekeik bőrszíne miatt.

A hercegi pár nem árulta el az interjúban, hogy a királyi család mely tagja tette a rasszista megjegyzést, csak annyit mondtak, hogy nem II. Erzsébet királynő vagy Fülöp herceg volt. Most azonban Lady Colin Campbell írónő lerántotta a leplet arról, mi is történt valójában. Szerinte az egész csak félreértés volt - írja a Daily Star.

Lady C szerint, aki több könyvet is írt már a királyi családról, a meg nem nevezett királyi családtag Anne hercegnő, II. Erzsébet királynő lánya. Az írónő azt állítja, hogy a beszélgetés azonban másképp zajlott le és a hercegné valójában a kulturális különbségek és nem Meghan bőrszíne miatt aggódott.

Lady C egy bennfentes forrásra hivatkozva azt állítja, Meghan bőrszíne miatt nem voltak aggályok, Anne hercegnő amiatt aggódott, hogy ha létrejön a házasság és a párnak lesznek gyermekei, akkor hatalmas problémák adódhatnak, de nem Meghan bőrszíne miatt, hanem amiatt, hogy Meghan továbbra sem képes elfogadni a kulturális különbségeket és tiszteletben tartani azt az intézményt és azt a családot, amelybe beházasodott.

(Címlapfotó forrása: The Royal Family)

banner_yPcbUIdB_300x250-maszol-HF23_3mb.gif
banner_vtAivxH1_web-banner-HF23.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?