Buckingham-palota: az udvar nagyon komolyan veszi a Harry és Meghan által felvetett problémákat

A brit királyi család aggasztónak tartja azokat a problémákat, különösen a rasszizmussal kapcsolatos felvetéseket, amelyekről a sussexi hercegi házaspár, Harry és Meghan beszélt a velük készített televíziós interjúban – áll a Buckingham-palota kedd este ismertetett rövid közleményében.

A nyilatkozat burkolt utalást tesz ugyanakkor arra, hogy az udvar nem feltétlenül fogadja el tényként mindazt, amit Harry és Meghan a CBS televízió műsorában elmondott.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

A hatalmas vihart kavart kétórás interjúban, amelyet Oprah Winfrey készített a házaspárral, Meghan hercegnő kijelentette: még várandós volt elsőszülött kisfiával, Archie-val, amikor Harrynek „valaki” a királyi családból felvetette, hogy a születendő gyermek bőrszíne „vajon mennyire lesz sötét”.

A Buckingham-palota a közleményben – amely az udvar első hivatalos megnyilvánulása az Amerikában vasárnap, Nagy-Britanniában hétfőn sugárzott interjú óta – úgy fogalmaz: bár egyes dolgokra nem feltétlenül emlékszik mindenki ugyanúgy, a felvetett problémákat az udvar nagyon komolyan veszi.

 

banner_yPcbUIdB_300x250-maszol-HF23_3mb.gif
banner_vtAivxH1_web-banner-HF23.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?