Megszólalt az orlandói mészárló volt szeretője

Interjút adott az Univision televíziónak egy meleg férfi, aki állítja, hogy a 49 halálos áldozatot követelő orlándói mészárlás követőjének, Omar Mateen-nek volt a szeretője.

A férfi, aki nem vállalta a nevét és álarcot viselt az interjú közben, azt mondta, hogy Omar-t jó lelkű férfinek ismerte, aki sokat ivott és a latin férfiak voltak a gyengéi.

„Egy társkereső oldalon találkoztunk, Omar kereste a szerelmet, kedves volt, nem láttam rajta az erőszaknak még a nyomát sem. Amikor meghallottam, mi történt, azt gondoltam, ez nem lehet ő, akit én ismerek" - mondta a férfi.

Mateen volt szeretője szerint, a férfi bosszúból ölt, mert attól félt, HIV vírussal fertőzték meg. A férfi – aki elmondása szerint az FBI-al is felvette a kapcsolatot –  szerint az orlandói merénylőnek több latin szeretője is volt, az egyikről kiderült, hogy HIV pozitív.

Bár az Univision nem tudta leellenőrizni a férfi nyilatkozatának igazságosságát, annyit megtudtak az FBI-tól, hogy tényleg beszélt velük az interjút adó férfi.

Kapcsolódók

Kimaradt?