Nagy melleket akartak a szexuális támadók Kölnben

Obszcén üzeneteket tartalmazó cetliket találtak annak a két férfinek a táskájában, akiket a kölni szexuális támadássorozat kapcsán vettek őrizetbe a német rendőrök.

Egy héttel a kölni főpályaudvarnál szilveszter éjjel történt csoportos molesztálások után két észak-afrikai férfit vette őrizetbe a helyi rendőrök a 24.hu által idézett Focus német hírportál értesülései szerint. Úgy tudják, nem sokkal nem sokkal éjfél után a főpályaudvar mögött igazoltatták a férfiakat, mobiltelefonjaikon a szilveszteri erőszakról találtak videókat.

A gyanúsítottak táskájában olyan cetliket találtak, amelyekre szexuális tartalmú üzenetek német fordítása került, az arab szöveg mellett németül például ez a mondat állt: „Nagy melleket akarok dugni”. Egy másik cédulán szó szerint az szerepelt: „Megöllek.”

De a francia surprise, azaz meglepetés szó mellé is felírták annak német megfelelőjét. A rendőrök szerint az elfogott férfiak részt vehettek a szilveszter éjszakai tömeges szexuális erőszakban. A nyomozás legfrissebb fejleményei szerint egy férfiakból álló 180 fős csoport áll az események mögött, már több, mint 100 feljelentés érkezett a rendőrséghez.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a kölni főpályaudvarnál szilveszter éjjelén szolgálatot teljesítő rendőrök cáfolták Michael Albers helyi rendőrkapitány korábban hangoztatott szavait a Welt am Sonntag német lapnak. A hivatalos állásponttal szemben a helyi rendőrök szerint a támadók nem a nők értékeit akarták ellopni, egyértelműen szexuális indíttatásról beszéltek.

Tapasztalataik szerint a többségében arab elkövetők önmaguk szexuális szórakoztatása céljából támadtak nőkre. Albers álláspontjával szembemegy egy január másodikai, hatoldalas rendőrségi jelentés, amely szerint a támadók nagy része menedékkérő volt.

banner_fqCTjirk_Double Rise 3oo.jpg
banner_slFPWcPP_WhatsApp Image 2021-07-23 at 15.48.23 79o.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?