Kedvezményesen regisztrálhat szeptember 20-ig Erdély legnagyobb digitális fórumára

Kedvezményesen regisztrálhat szeptember 20-ig Erdély legnagyobb digitális fórumára, ahol közel 60 előadó mutatja be a technológia legújabb lehetőségeit és innovatív megoldásit. Három nap intenzív digitalizáció, Székelyföld jövője, szakmai beszélgetések és jó példák nemzetközileg elismert szakemberektől–mindez a 6. Digitális Székelyföld Konferencián, október 17-19. között Székelyudvarhelyen – közöllték a szervezők.

„A Konferencia témái nem csak IT-s, informatikai szakembereknek szólnak, előadásaink vállalkozókat, önkormányzati vezetőket és oktatókat is megszólítanak, hiszen a digitalizáció életünk minden területét érinti. A GDPR-on túl vagyunk, de továbbra is nagyon fontos téma az adatvédelem, az, hogy hogyan tárolják adatainkat, mit lát rólunk a virtuális világ. Ezért a 6. Digitális Székelyföld Konferencia alaptematikája a kiber és az adatvédelem” –hangsúlyozta Bihari Béla az IT Plus Cluster elnöke. 

A szervezők beszámolójukban elmondták, a konferencia egyik csúcspontja a Live Hacking, ahol élőben demonstrálják az adatfeltörést, mindezzel arra hívják fel a figyelmet, hogy napjainkban mennyire fontos az adataink biztonságos tárolása. Továbbá szó lesz a digitális vállalkozásokról és a vállalkozások életét megkönnyítő technológiai lehetőségekről Székelyföldön. Idén is bemutatkoznak az okos és okosodó városok, amelyek nem csak a szelektív hulladékgyűjtésről szólnak, hanem a jobb megélhetésről és a gazdasági fejlődésről. Kiemelt téma ebben az évben is az oktatás jelene és jövője és a fiatal generáció lehetőségei Székelyföldön.

A 6. Digitális Székelyföld Konferencia fővédnöke Palkovics László, a magyarországi innovációs és technológiai miniszter. A konferencián részt vesz és előad Daradics Kinga a MOL Group felsővezetője, Erdélyi Rudolf Zalán a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója, Magyari Zoltán, aki 8 éven át volt az Oracle, a világ egyik legnagyobb üzleti szoftvermegoldásokat kínáló cégének eladási igazgatója, Dr. Róth Ágoston matematikus, kutató és Szilágyi Péter az Ethereum vezető fejlesztője.

Az Early Bird Regisztráció és a 6. Digitális Székelyföld Konferencia folyamatosan bővülő programja elérhető ITT.

Kapcsolódók

Kimaradt?