banner_phBMMWg3_970x250_Mol_HU.jpg
banner_6stHcYKY_300x250_Mol_HU.jpg

Új korszak kezdődött Hargita megye legnagyobb esküvői kiállításának történetében

Közel 60 kiállító mutatta be termékeit és szolgáltatásait Hargita megye legnagyobb esküvői kiállításán, amelyet a hétvégén tartottak Székelyudvarhelyen. Elégedett vagyok mind a kiállítók, mind az érdeklődők számával, de legfőképp annak örülök, hogy kétéves kihagyás után ismét össze életre kelt az ilyen kiállítások világa – vélekedett Kusztura Szabolcs főszervező.

Tízéves múlttal és kétéves kihagyással a háta mögött, új helyszínen, új időszámítás kezdődött az székelyudvarhelyi esküvői kiállítás történetében. A hétvégi kétnapos eseménynek a közelmúltban felépített Areo Events rendezvénysátor adott otthont, amelyet szintén ez alkalommal avattak fel.

Fotó: Szász Csaba

„A kiállításnak a Restart nevet adtam, mert úgy érzem, újra lábra kellene állnia a kiállítások világának, újra össze kéne hozni a szolgáltatókat és az érdeklődőket” – mondta Kusztura Szabolcs. Hozzáfűzte, hogy közel 60 kiállító kínálta termékeit, szolgáltatásait az érdeklődőknek, a legtöbben helyiek voltak, de szép számmal érkeztek Csíkszékről és Gyergyószékről is, illetve Barót és Sepsiszentgyörgy is képviseltette magát. Kusztura elmondta, hogy bár a korábbi udvarhelyi kiállításokon akadt ennél több kiállító is, az elmúlt kétéves, megpróbáltatásokkal teli időszak után semmi okuk nincs panaszra.

„A közelmúltban részt vettem a Bukarestben és Brassóban megrendezett esküvői kiállításokon is, és nyugodt szívvel mondhatom, az udvarhelyi rendezvény országos viszonylatban is megállja a helyét” – fogalmazott Kusztura. Megjegyezte, hogy a bukaresti expón 150 kiállító vett részt, ami fővárosi viszonylatban elfogadható szám, a brassói regionális kiállítás pedig 35 kiállító részvételével zajlott.

Fotó: Szász Csaba

„Hozzánk közel kétszer ennyi szolgáltató jött el, ez Hargita megye legnagyobb ilyen jellegű rendezvénye, és örülök, hogy Székelyudvarhelyen rendezhetjük meg” – közölte a főszervező. Hozzáfűzte, hogy bár az említett eseményeken bemutatott portékák, szolgáltatások között vannak kulturális különbségek, egyrészt a nemzetiségből adódóan, de a nagyvárosi trendek is különbözni szoktak a vidéken megszokottaktól.

„Ettől függetlenül úgy érzem, hogy az itteni standunk bármelyike is megállná a helyét nemcsak az országban, de akár európai viszonylatban is” – értékelt Kusztura Szabolcs, aki szerint a látogatók érdeklődése is meglepően nagy volt, vélhetően annak is köszönhetően, hogy az elmúlt két évben nemigen adódott lehetőség ilyen kaliberű rendezvények lebonyolítására.

(Címlapkép: Szász Csaba)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_3QCqSgiR_Artboard 2-100.jpg
banner_GPTpbb6w_970x250.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?