Hírgyűjtő alkalmazással rukkol elő a Facebook

Saját hírgyűjtő appot ad ki a Facebook: a Notify névre hallgató alkamazás összegyűjti a vállalattal együttműködésre lépő kiadók tartalmait, és értesíti is a felhasználókat a fontosabb anyagok megjelenéséről. Az alkalmazás már most több tucat kiadót tudhat maga mögött.

Az alkalmazás az online cikkek mellett a nyomtatott lapokból is átvesz írásokat, de videós tartalmakat is ajánl majd. Az első partnerek között a CNN, a Mashable, a CBS, a Washington Post és a Vogue is ott van - de "több tucat" további oldalra is számítani lehet.

Mások is vannak a piacon: a Twitter néhány hete indította Moments névre hallgató funkcióját, amelyben például fontos sporteseményekhez kapcsolódó legjobb tweeteket gyűjti össze, de a Snapchat Discover oldala is hasonló, azon a felhasználók naponta láthatnak új tartalmakat különböző kiadóktól.

cégnek az Apple News alkalmazása is komoly vetélytársat jelent, hiszen a rövidesen érkező Notify-hoz hasonló megoldásról van szó, a gyártónak ráadásul megvan az az előnye, hogy azt előre telepítheti készülékeire – írja a hwsw.hu.

Kapcsolódók

Kimaradt?