Ilyen ruhakölteményekben pompáztak a sztárok a Critics’ Choice gálán

Mély dekoltázsok, fekete estélyik és egy-egy különleges kreáció – ilyen volt a divat szempontjából címszavakban a huszonötödik Critics’ Choice Awards.

Az Oscar-díjakat viszonylag megbízhatóan előrejelző díjátadó nyerteseiről ebben a cikkünkben már írtunk, ám tudjuk, hogy a gálák nemcsak a nyertesek, de a sztárok által viselt ruhák miatt is érdekesek. Összegyűjtöttük tehát, milyen kreációkban pompáztak a sztárok, mély dekoltázsokból, fekete estélyikből és izgalmas színű ruhákból nem volt hiány.

Izgalma színválasztás, egyszerű szabás – ilyen ruhában tündökölt Laura Dern, aki a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat vehette át. Kate Beckinsale egy lágy esésű, áttetsző Julien Macdonald ruhakölteményben jelent meg a díjátadón. Egyszerű és nagyszerű - Nicole Kidman egy fekete, mégis különleges estélyit választott a díjátadó gálára. A fekete ruhák gálája volt a Critics’ Choice, bizonyítja ezt Christina Applegate is. Gwendoline Christie egy szürke nadrágkosztümöt választott a gálára, amelyet egy arany színű díszítés tett különlegessé. Merész színválasztás és dekoltázs - ez jellemzi Olivia Wildi ruhakölteményét. Saoirse Ronan egy fodros, lágy esésű ruhában jelent meg. Anne Hathaway második gyermeke születése óta először vett részt egy gálán, ezért egy mélyen kivágott, arany estélyit választott, ezzel ő lett a rendezvény egyik legragyogóbb sztárja. Az ötvenéves előadóművész Billy Porter ruhaválasztása minden gálán feltűnést kelt. Jennifer Lopez ezúttal egy bézs színű, az alakját kiemelő estélyi mellett döntött. Kristen Bell egy lime zöld nadrágban és egy palásttal díszített felsőben vonta magára mindenki tekintetét. Nem mindig unalmas választás a fekete egy díjátadó gálára – tudja ezt Phoebe Waller Bridge is, aki egy áttetsző estélyire szavazott. Egy egyszerű fekete ruhában vette át a legjobb színésznőnek járó díjat Renée Zellweger. A This is us sztárja Mandy Moore egy fekete overállban jelent meg a gálán, amelyet egy különleges kiegészítővel, egy palásttal dobott fel.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?