Színes programokkal várják az érdeklődőket a családi majálisra a Maros-parton

Idén az RMDSZ marosvásárhelyi szervezete családi majálist szervez, amelyen számos érdekes, izgalmas program várja a gyerekeket, felnőtteket egyaránt – tájékoztat közleményében a szervezet.

Az esemény május 1-jén, vasárnap délelőtt 11 órakor kezdődik a Maros-parton. Az egésznapos program a már hagyományosnak számító gulyásfőző versennyel indul. A csapatoknak három óra áll rendelkezésükre, hogy előkészítsék, illetve megfőzzék a majális legjobb gulyását. Az elkészült ételek kiértékelése, valamint díjazása délután 14 órakor kezdődik.

Ezt követően Ábrám Tibor nótaénekes lép színpadra, majd délután 16 órától a Borsika és Boróka Néptáncegyüttes szórakoztatja a jelenlévőket. 19 órától Wolf Kati énekes lép színpadra, ez az esemény zárja a családi majálist.

Napközben Troznai Boglárka Dorottya arcfestéssel várja a gyerekeket, akik pedig szeretik a kihívásokat, kipróbálhatják magukat a Maros-parton felállított mászó falnál. Délelőtt 11 órától délután 16 óráig a szórakozás egy új dimenzióját is felfedezhetik a majálisra látogatók, hiszen a VR-sátornál betekinthetnek a virtuális valóság vadonatúj világába.

A helyszínen jelen lesz a Népszámláló Autóbusz is, ahol számlálóbiztos segítségével, személyazonossági igazolvány felmutatásával az egész család adatait rögzíteni tudják 10-15 perc alatt.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?