Nyílt levélben üzent férje Diana Șoșoacănak: „akik körülvesznek, egy majmot akarnak”

Folytatódik a perpatvar a Șoșoacă-családban, Silvestru Șoșoacă Facebook-oldalán közölt nyílt levelet szenátorfeleségének, Diana Șoșoacának azt követően, hogy felfüggesztette őt pártja, a SOS Románia főalelnöki tisztségéből.

A pártot feleségével közösen alapító férj, mint írtuk, „törvénytelennek” és „abúzusnak” nevezte korábban ezt a döntést, most pedig feleségének üzenve azt mondta: ha kétségek merülnek fel a pároddal kapcsolatban, az azt jelenti, hogy saját magadban kételkedsz. Meglátása szerint Diana Șoșoacă körül olyan személyek ténykednek, akik az érzelmeire hatnak, megpróbálják manipulálni.

Fotó: Silvestru Șoșoacă Facebook-oldala

„Ha valaki arra bíztat hónapokon át, hogy menj Moszkvába, és te elfogadod ezt a nyomást, mintha természetes lenne?” – kezdte a példák felsorolást Silvestru Șoșoacă, majd arról beszélt, hogy a túlzott népszerűsítése miatt felesége már tévesen ítéli meg a vezetői képességeit. „Emlékeztetlek, mi nem azért kezdtünk építkezni, hogy Diana sztár legyen, hanem Diana vezér legyen. Azok, akik körülvesznek és mérgeznek egy sztárt, egy cirkuszi majmot akarnak, holott a románoknak autentikus vezérre van szükségük, a majmokat már megelégelték” – fogalmazott Silvestru Șoșoacă. Hozzátette, hogy ő mindig is arra bíztatta feleségét, hogy maradjon nyugodt, fogja vissza a temperamentumát, ne beszéljen csúnyán és szenteljen nagyobb figyelmet az értelmiségieknek.

„Tényleg olyanokkal szeretnél egy országot irányítani, akik odateszik a feleségeiket, hogy pénzért táncoljanak? A minden pártba beszivárgó MISA-szekta vezetőivel?” –tette fel a kérdést a férfi. Bevallása szerint továbbra is bízik Diana Șoșoaca képességeiben, de figyelmeztette arra, hogy az őt körülvevő toxikus személyek az „oszd meg és uralkodj” elvet követik. „Diana, ébredj fel!” – üzente a botrányairól ismert, szélsőséges szenátornak.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?