banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Egymásnak estek a botrányhősök: Șoșoacă feljelentette Simiont

Diana Șoșoacă büntetőfeljelentést tett Simion ellen az ügyészségen „testi sértés és más erőszakos cselekmények" miatt. „Kocának nevezett” – panaszolta a botrányhős szenátor.

A cirkusz kedden este robbant ki, a két politikus durva szóváltásba keveredett, sőt bántalmazták is egymást. Diana Șoșoacă szerdán a főügyészségnek küldött feljelentésben idézi fel a parlamentben történt incidenst. Fotó: Agerpres

A dokumentumot a Digi24 hírtelevízió szerezte meg, ebben a politikusnő azt állítja, kérdéseket tett fel a Románok Egyesüléséért Szövetség (AUR) elnökének, mert ő hazugságokat terjesztett róla a sajtóban, miszerint titkos bécsi találkozókon vett részt, és hogy 30 000 eurót kapott az oroszoktól a választási kampányára. Ezeket akarta a nyilvánosság előtt tisztázni, amikor George Simion sértegetni, szidalmazni kezdte, végül kiütötte a kezéből a telefon, amivel filmezett. „Kocának nevezett, majd odahívta a párttársait, hogy vonjanak pajzsot köréje" – panaszolja a szenátornő.

Azt elmulasztja megemlíteni, hogy a felvételek tanúsága szerint ő is megpróbálta kitépni Simion kezéből a nála levő plakátot, és neki is volt egy dühös kirohanása egykori párttársa ellen.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?